sarasvensson

Alla inlägg den 27 januari 2011

Av Sara - 27 januari 2011 20:16

                                         bild från google


Imorgon är det sista skoldagen innan det är helg! Det känns riktigt härligt att få slippa gå upp tidigt i två dagar och känna sig lite ledig. Kommer inte släppa skolan helt denhär helgen. Måste plugga en hel del inför kommande läxor och prov, men jag ska försöka vara lite ledig iallafall :) Det är viktigt. Imorgon har jag som sagt kort dag och slutar redan tjugo i två. Imorgon blir det bl.a tid med prinsessorna och burstäd. Ha en mysig torsdagkväll!! Puss!

Av Sara - 27 januari 2011 19:13

  Oj, vilken dag! Har haft fullt upp från morgon till kväll, även idag. Skola idag från halv nio till tjugo i fyra. Måndagar och torsdagar är mina längsta skoldagar, då jag går ända till tjugo i fyra. På hemkunskapen gjorde vi en massa goda pajer, som hela klassen fick smaka på :) Gott! Nu på eftermiddagen har jag suttit med läxor och plugg. Syster och jag har förhört varandra och läst no som jag har i läxa tills imorgon.


Efter det fortsatte vi med engelska, innan vi begav oss ut på en härlig promenad. Verkligen skönt att lämna plugget en liten stund och får röra på sig och få massa frisk luft! Härligt! Väl inne igen, blev det en massa so. Imorgon är det fredag!! Vad ska ni hitta på i helgen? Jag ska ta en såndär mysig hemma-helg. Ska vara ute mycket med prinsessorna, städa deras bur, städa rummet och plugga en massa inför kommande veckan.


Imorgon har jag kort dag, jag slutar nämligen redan tio över två. Underbart! Dessutom har jag slöjd, som jag älskar! :) Morgondagen kommer bli toppen och jag hoppas att den kommer bli det även för dig!♥ Kärlek / Sara

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards