sarasvensson

Alla inlägg den 10 januari 2011

Av Sara - 10 januari 2011 17:29

Min måndag har varit precis så som jag vill att en måndag ska vara. Som jag skrev igår, så ville jag hinna med så mycket som möjligt idag, eftersom det är min sista lediga dag på jullovet. Jag startade min dag med en skön sovmorgon till klockan tio. Underbart att få sova lite längre nu när det ändå var sista lediga dagen. Efter att jag stigit upp, gick jag och väckte syster och efter det åt vi en god frukost. En såndär mysig måndags-frukost...


Jag har hunnit med mycket idag! Jag har storstädat rummet rent och fint. Kände att det var skönt att få det städat och rent inför skolstarten imorgon. Jag har dessutom också haft ute prinsessorna nu på eftermiddagen och så har jag städat deras bur, lika ren och fin som mitt rum blev :) Idag blev det också en lång och härlig promenad med syster i det vackra vinterlandet. Även fast det är glashalt ute nu, så var det otroligt skönt att få komma ut i friska luften och röra lite på sig.

               

Klockan är bara lite över halv sex, men det är redan becksvart ute. Gatlamporna och snön är det enda som lyser upp. Måndagen är snart till enda och jag hoppas att ni har haft en mycket härlig måndag och en bra start på veckan! Ikväll ska jag kura upp mig i soffan, med filtar :), tända massa ljus och se på "familjen annorlunda". Klockan 20.00 i tv4 ikväll! Nu ska jag fortsätta njuta av min ledighet, för imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller...


Ha en mysig kväll! Puss!

Av Sara - 10 januari 2011 15:39

                          embla och troja, mina fina prinsessor ♥


Om ungfär en kvart, ska syster och jag klä på oss riktigt odentligt och ta ut embla och troja en stund. Nu på lovet har dom fått vara ute minst en gång om dagen (när jag inte varit bortrest), nu när skolan drar igång imorgon så blir det tyvärr inte lika ofta dom får komma ut, men iallafall ordentligt på helgerna.


Idag ska buren bli riktigt ren och fin! Städade den innan våra nyårs-gäster kom dagen innan nyårsafton, så nu är det dags igen. Ska även göra rent skålar och fylla på hö och matblandning i hinkarna. Hoppas att ni har en underbar måndag! Vi hörs om en stund igen, Puss!!

Av Sara - 10 januari 2011 14:28

Glad måndag på er! Har än så länge hunnit med mycket här hemma. Storstädning av rummet och en skön och härlig långpromenad med syster. I förmiddags började jag med min storstädning av rummet och efter lunch fortsatte jag. Det blev så rent och fint! Jätte härligt! När skolan är igång, städar jag varje söndag, men nu på lovet har jag passat på när jag varit ledig. Allt har gjorts rent och fint idag. Golvet, alla hyllor, fönstret, nattduksbordet och skrivbordet har dammsugats, mattan och alal kuddar har blivit dammade, filtarna har skakats och sängkläderna har bytts mm. Det är inte alltid så roligt att städa, men tänk så rent och fint det blir när det är klart!


              

              

              

 

Nu har jag som sagt precis blivit klar med storstädning, men än så länge har inte sägkläderna bytts, eftersom mina två kuddar och täcket hänger ute på vädring, men så snart det vädrats klart, så ska jag fixa det med :) Syster och jag har varit ute på en härlig långpromenad. Det är verkligen hur halt som helst ute, men tack och lov så är det sandat rätt så mycket. På Gudhems gator är det is så långt ögat kan nå och man får verkligen ta det försiktigt. Idag ramlade jag inte, men jag var nära :) Tur att man har en syster som går bredvid en, då är det bara att hålla sig fast i henne :) Bra med promenad-sällskap!


Resten av dagen ska jag spendera med er, här på bloggen, och med mina älskade prinsessor. Om en stund ska syster och jag ta ut tjejerna i snön och så ska buren städas och bli lika ren och fin som mitt rum blev :)


Vi hörs om en stund igen. Puss!

Av Sara - 10 januari 2011 10:57

Godmorgon på er! Hoppas att eran vecka börjat på bästa sätt. Tog mig en sovmorgon idag till kvart i tio ungefär, sedan blev det en frukost och nu har jag gjort iordning mig. Om en stund ska jag ta med syster på en promenad upp till affären och hämta posten. Idag ska prinsessorna ut, deras bur ska städas, rummet ska städas och så ska jag ta mig en riktigt lång och härlig promenad.


Ha en underbar måndag! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards