sarasvensson

Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Sara - 21 januari 2011 22:12

    Har precis sett klart på mitt favoritprogram "Let´s Dance". Om en liten stund ska jag bänka mig framför tvn igen, då dags för utröstning. Vad tyckte ni om kvällens dans? Jag tycker att både tango och jive är otroligt roliga danser. Man ser verkligen att dans-paren har roligt, och det tror jag är viktigt. Och vilka fina klänningar tjejerna hade ikväll! Gillar verkligen Alexandras. Rosa, rosa, rosa. Så fin! Tyckte att juryn var lite för stränga mot Andreas och Sigrid...han var verkligen värd mer poäng än vad han fick!


Jätte kul tycker jag, med sjuor! Det är väl nästan rekord? Det har väl aldrig varit sjuor i tredje program? Kul! Vi får se när vi får se årets första tia :) Paren var jätte duktiga och fina, juryn gav sin dom och så David och Jessica, som jag tycker är så roliga och så duktiga! Bra programledare till ett bra program! Nej, snart dags för utröstning. Spännande! Puss, vi hörs imorgon!

Av Sara - 21 januari 2011 19:44

                                       bild från google


Nu ska jag strax bege mig ner till tvn för fredagsmys! Ska bänka mig framför mitt favorit-program "Let´s Dance", kura upp mig i soffan med massa filtar, tända massvis med ljus och duka upp massa god. Ha en mysig fredags-kväll! / Sara

Av Sara - 21 januari 2011 19:15

              

I onsdags kväll gjorde syster denhär fina inbakade flätan på mig. Super fin! Jag gillar inbakade flätor. Lovely! Nu ska jag fixa iordning lite i rummet och plocka iordning. Snart fredagsmys! Puss!

Av Sara - 21 januari 2011 18:01

Nu ska ni få receptet på den goda smootien syster och jag gjorde till mellis idag. Den mättar och är super god, så självklart ska även ni få chans att testa på den. Ni kan anväda precis vilka bär och frukter ni vill, helt enkelt vad ni tycker om. Vi har gjort en massa olika altenativ. Vi använder banan i alla altenativen. I första altenativen hade vi jordgubbar, i andra mango och i den tredje (som vi gjorde idag) hallon och blåbärs. Här kommer receptet och hur du ska göra steg för steg.

Lägg fram dina bär och frukter. Du kan använda både frysna bär och färska.


Mosa en/två bananer, med hjälp av en gaffel på en skärbräda.


Mikra sedan dina bär (om dom är frysna och kalla), är dom inte det så behövs inte.


Blanda ihop banan-moset och dina bär eller fukter.


Mixa sedan ihop med en stavmixer...


....tills det inte är några klumpar kvar.


Tillsätt sedan valfri mängd mild yoghurt. Om du ska göra till många personer, så tillsätt i dl-mått.


Sedan kan man om man vill hälla i en svätt apelsinsaft, för att få smootin sötare och syrligare och med mer smak.


Blanda sedan ihop alltingen igen...


              

Toppa till sist med några bär du använda i din smootie. Vi använda både hallon och blåbär, så vi toppade med två hallon och fem blåbär.


Visst blev det fint? Rekomenderar verkligen att göra detta. Det är enkelt, gott och mättar faktiskt. Lycka till!

Av Sara - 21 januari 2011 17:47

Trevlig helg på er! Har längtat så efter helgen och nu är det äntligen fredag. Underbart! Denhär veckan har faktiskt gått ganska så fort, vilket har varit jätte skönt. Idag fick jag kila upp lite efter sju, för att äta frukost med syster innan det var dags att promendera iväg till skolan och dagens första lektion. Idag har jag haft vikarie i 3 av 4 ämnen. So var dagens sista lektion och efter att vi slutat för dagen, begav syster och jag oss hem åt för att sedan ge oss iväg på en liten promenad upp till affären för att hämta posten.


Idag gjorde vi en riktigt god fredags-mellis. Nämligen hallon och blåbärs-smootie. Lite senare kommer receptet och steg för steg hur man gör. Passade nämligen på att fota steg för steg, så att ni enkelt förstår hur man ska göra. Strax kommer det!

Fantastiskt god hallon och blåbärs-smootie. Strax kommer receptet!


Efter den goda, goda mellisen slängde jag ihop en sats med chokladbollar. Det var längesen jag bakade och framför allt längesen jag bakade just chokladbollar.


 


Medans chokladbollarna fick så i frysen, där jag hellre har dom, pga. att dom blir mycket hårdare då och det gillar jag :), så var syster och jag ute en lång stund med prinsessorna. Syster städae buren, medans jag var ute med tjejerna. Vi har också gjort iordning i deras lilla hörna inne i garaget, plockat iordning och gjort det rent och snyggt. Härligt!


Efter att vi varit ute med embla och troja, begav vi oss ut på en promenad. Skönt och röra på sig och sammtidigt få frisk luft! Nu har jag precis dukat till kvällens middag, duchat och gjort iordning mig inför kvällen. smörjat in ansiktet med min favoritkräm av märket Lumene från KICKS och ska alldeles strax byta örhängen till något av dom nya paren :) Se örhängena i inlägget nedan.


Hoppas att ni har en mysig fredag och att helgen börjat på bästa sätt!!


Puss och Kram, vi hörs om en stund! / Sara♥


Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards