sarasvensson

Alla inlägg den 2 januari 2011

Av Sara - 2 januari 2011 14:19

Nu har min fina vän Sanna skickat över ungefär hälften av alla bilder från hennes systemkamera från nyårshelgen. Imorgon får jag dom sista, så då visar jag er. Det är rätt mycket bilder, så ni får se dom i olika inlägg. När Sanna var här på nyår, så passade jag på att fota lite i rummet. Det är så roligt att fota med en riktigt bra kamera. Bilderna blir så fina och man känner sig så nöjd. Riktigt kul faktiskt! Lyssnar på favorit-tjejerna med underbara låten "decembernatt" och njuter av världens vackraste röster! Medans jag njuter av mina älskade tjejer, så får ni se bilderna jag tog i rummet :) Puss!

                       

Av Sara - 2 januari 2011 13:03

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            

            


Nu är det snart dags att börja köpa vår och sommar kläder, vilket alltid är roligt. Gillar att köpa nya plagg till garderoben, rensa ur och lägga undan vinter och höst plagg och välkomna glada vår och sommar plagg. H&M har alltid så mycket fint, tycker jag. Inte bara vår och sommar kläder, utan även skor, smycken, höst och vinter kläder. Jag gillar H&M. Brukar ofta köpa grejer där, och dom ju också lite allt möjligt, det tycker jag är riktigt bra.


Här ovan ser ni lite lovely H&M-grejer som jag vill ha! Modet och temat är så läckert. Mönstrat, färgglat och riktigt somrigt! Måste bara tipsa om ett par linnen! Ovan ser ni ett grått, prickgt linne med en katt och ett vitt linne med en liten hund. Så söta! Verkligen jätte fina! 79.50 på Young. Lovely!


För några dagar sedan tamp vår/sommar-katalogen från H&M ner i brevlådan. Gissa om jag blev glad? H&M är en guld-affär och jag sitter alltid och kryssar för vad det är jag vill ha. Lovely H&M!!

Av Sara - 2 januari 2011 11:31

Godmorgon 2 januari!! Hoppas att eran dag börjat på bästa sätt. Tog mig en sovmorgon idag, till elva, åh, så skönt! Igår hade jag en mysig kväll framför tvn med "fångarna på fortet" och efter det "Patrik 1,5". Mycket bra film!! Har ni sett den? Iallafall, så tyckte jag att den var bra, även jag som inte är så mycket för film :) Idag ska jag vara hemma, slappa och fixa med en massa saker. Det blir en långpromenad med syster, prinsessorna ska ut, städ av bur och städ av rum.


Ikväll ska jag på bio och se "Änglagård 3", som jag tror kommer att vara riktigt riktigt bra :) Men det återstår och se. Ha en toppen-fin janurari-dag, så hörs vi senare igen! Glöm inte att kika in min årskrönika i inlägget nedan. Puss!!


              

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards