sarasvensson

Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Sara - 31 januari 2011 19:25

        Oj, vilken dag! Har en liten stund över, innan det är dags att kila ner till tvn för lite slapp och vila. Oj säger jag bara! Vilken dag! Jag har haft fullt upp från morgon till kväll, inte haft någon tid över till varken er eller prinsessorna. Så mycket läxor och plugg! Idag var jag i skolan från klockan halv nio till tjugo i fyra. Efter skolan, kilade jag hemåt tillsammans med syster, åt mellis och sedan dess har jag pluggat. Fick göra det bästa av situationen, även fast jag var riktigt trött.


Idag har jag hunnit med en hel del, vilket alltit är roligt! So, engelska och matte. Härligt! Okej, jag tog allt ett litet "plugg-uppehåll":) Då gick jag en promenad med syster. Kände att det var skönt att röra lite på sig och samtidigt få massa frisk luft, innan det sedan var dags att återgå till pluggandet. Imorgon är det mycket i skolan. Muntligt so-prov, matte-diagnos och tyska-läxa. Nu måste jag packa gymapåsen!! Hoppas att ni haft en bra måndag och att eran vecka börjat på bästa sätt!!♥ Måste kila, ha en jätte mysig kväll!! Tycker om er!♥ Kramar!!

Av Sara - 31 januari 2011 12:25

                                 bild från google


Är hemma på lunchrast och ska om en stund iväg till skolan igen. Det är måndag och det betyder en ny vecka, nya dagar och massa nya möjligheter. Lovely! Min måndag började med en oerhört mumsig frukost:) Hittils har jag haft resurstid, tyska och matte och nu i eftermiddag blir det so, svenska och bild.


Hoppas att eran vecka börjat på bästa sätt!♥ Ni glömmer väl inte att "gilla" min blogg på facebook?:) Kika in allt under frågerutan här på sidan. Ha en fortsatt fin måndag!!♥ Kramar!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards