sarasvensson

Alla inlägg den 23 januari 2011

Av Sara - 23 januari 2011 18:38

  Fina fina läsare, jag är så glad över er och så glad över att ni besöker mig och skriver så gulliga kommenterer, som jag blir så jätte glad utav! Ni är så snälla! Bloggen är någonting som verkligen betyder mycket för mig. Jag har bloggat i flera år och tycker att det är bland det bästa och härligaste som finns! Tack vare er, får jag göra något som jag älskar! Ni är underbara!


Tack för denhär veckan! Jag tycker att denhär veckan har gått otroligt fort! Jag har hunnit med en massa i skolan och tagit vara på dessa dagar. Skolan har som vanligt rullat på i sitt vanliga tempo och imorgon är det dags att återgå dit igen. Jag tycker det är skönt att få vara ledig från skolan i två dagar, nu på helgen, även fast man pluggar och gör lite läxor då också, så är det ändå inte samma sak. Man behöver till exempel inte gå upp tidigt på morgonen, utan kan ta sig sovmorgon. I natt sov jag 12 timmar. Skönt! Idag har jag hunnit med en hel del saker, som jag skrivit upp på min "att göra"-lista, över saker som jag var tvungen att hinna med idag. Jag har haft ute embla och troja, gått en långpromenad, varit i skogen, pluggat tyska, engelska och so, läst en hel del sidor i min bok och så har jag hunnit med många inlägg här på bloggen.


Ikväll ska jag bänka mig framför tvn och se andra delen utav världens bästa och härligaste serie, "Solsidan". Jag är mycket för svenska filmer och serier, så just "Solsidan" är en utav mina absoluta favoriter. Klockan 20.00 i tv4! Imorgon är det som sagt dags att återgå till skolan igen. Imorgon är det dags att återgå till verkligheten och tänka positivt och glatt! Tack för denhär veckan, underbara läsare! Imorgon är det måndag igen, en ny dag och en ny vecka. Den kommande veckan kommer att bjuda på massor av nya möjligheter! Ta vara på dom! Det tänker jag göra!


All kärlek ♥

Av Sara - 23 januari 2011 17:32

     


...att jag snart ska till London


...att jag snart ska till Kläppen


...alla ni som följer mig och mitt liv här i bloggen


...att mina fina prinsessor mår bra


...era fina kommentarer


...mina favorittjejer i timoteij, som jag snart ska få se i tv igen :)


...mitt städade rum, så nu är rent och fint


...att del 2 av Solsidan sänds ikväll


...att det snart är vår (min favorit-årstid)


Gör en "jag är glad över"-lista du också! Tycker om att dela med mig av positiva tankar och saker och ting som gör mig glad och som jag glädjs utav. Lovely!

Av Sara - 23 januari 2011 16:26

Lady Antebellum - Need You Now


Gillar verkligen denhär låten! Och så är ju videon otroligt snyggt gjord!

Av Sara - 23 januari 2011 15:20

Har precis suttit med lite läxor inför den kommande veckan. Jag gillar verkligen att sitta ocv beta av en del av läxorna på helgerna. På vardagen är jag ändå så trött, när jag sent kommer hem från skolan, så på helgerna brukar jag passa på, när jag har mycket energi och kraft. Igår satt jag med engelska och tyska läxorna. Kan dom riktigt bra nu, så det känns toppen! Idag har jag suttit och repeterat och gjort klart dom två läxorna och så har jag gjort lite so, prov på torsdag. Hoppas att ni har en underbar söndag, allihopa!


Nu ska jag ut en stund med prinsessorna och efter det blir det en långpromenad med syster. Härligt! Hörs sen, Puss!

 

Av Sara - 23 januari 2011 13:59

                                               bild från google


Fortsatt trevlig helg på er! Har precis ätit middag med familjen och innan det var jag i skogen med syster. Har också hunnit med att vara ute en sväng med embla och troja, som jag ska ta ut mer lite senare. Rummet är storstädad och så har jag läst en hel del sidor i min bok, som jag gillar så mycket. Resten av dagen ska jag spendera åt att hinna med det sista som står på min söndags-lista. Gillar att göra listor och att pricka av. Bra knep, när man har mycket att göra!


Nu ska jag sätta mig med lite läxor inför den kommande veckan. Hoppas att ni har en underbara söndag! Vi hörs lite senare. Puss!!

Av Sara - 23 januari 2011 11:47

  Har precis storstädat rummet och gjort det rent och fint. Härligt! Nu ska jag ut en sväng med embla och troja, innan det är dags för lunch. Hörs sen,puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards