sarasvensson

Alla inlägg den 18 januari 2011

Av Sara - 18 januari 2011 18:57

                 

Jag har haft en underbar tisdag, och jag hoppas att ni också har haft det!


Vaknade lite efter sju idag, kilade upp och åt frukost, innan det var dags att kila ut till prinsessorna. Mina fina tjejer! Gjorde sedan iordning mig för att lite efter åtta promenera iväg till skolan i sällskap med syster :) Dagen började med matte och sedan rullade resten av dagen på bra. Härligt! Tisdagar för mig är korta och härliga! Roliga lektioner och sluttid på tio efter tre. Dessutom så brukar mina tisdagar gå oerhört fort! Idag hade vi bla. musik, som jag verkligen gillar. Jag tycker att det är ett riktigt roligt ämne! Just nu håller vi på och spelar en massa.


Har spelat gitarr en massa gånger och förra gången testade jag på piano för första gången i skolan. Oj, så skoj! Idag fortsatte jag med pianot och lärde mig att spela med båda händerna, på samma ackord. Yes! Jag gillar verkligen att utvecklas och att hela tiden bli bättre. Så roligt! Förra veckan testade jag även på trummor, haha, kanske inte mitt instrument direkt, men det var faktiskt riktigt kul det med!

När skoldagen var slut, promenerade jag hem med syster och sedan upp på en liten promenad till affären för att hämta posten. Efter det blev det mellis och sedan plugg på rummet. Har hunnit med mycket även idag! Underbart! Fokuserade mest på min engelska-läxa som jag har tills imorgon, men även på min no-läxa som är tills på fredag. Syster och jag har tränat, hjälpts åt och förhört varandra. Efter en hel del plugg, var vi ute en stund med prinsessorna. Och efter det gick vi en skön långpromenad. Tänk vad skönt det är att få röra på sig och få frisk luft! På tal om att röra på sig, på idrotten idag hjälptes hela klassen åt att göra en hinderbana. Jätte skoj! Gillar hinderbanor. Man får ju liksom bygga den precis som man vill och ha med sådant som man gillar.


Efter långpromenad började vi med middagen här hemma. Idag gjorde jag en jätte god sallad. Är ingen höjdare i köket, om jag ska erkänna...men jag hjälper till så gott jag kan och idag gick det toppen! :) Visst ser det gott ut?

Nu har jag precis avnjutit en kalas-god middag med familjen min. Ikväll ska jag fixa iordning inför morgondagen, packa gympapåsen för morgondagens första lektion, idrott inne i stan och så ska jag plocka iordning på rummet och läsa en massa. Tror att det kommer att bli en härlig kväll!

Hoppas att ni haft en underbar tisdag och att ni har en mysig kväll!

Vad har ni hittat på för nåt idag?


Kärlek / Sara ♥

Av Sara - 18 januari 2011 08:06

  Godmorgon på er! Hoppas att eran tisdag börjat på bästa sitt. Kilade upp vid sju-tiden, åt frukost, var ute hos e och t och gjorde sedan iordning mig. Har precis pluggat tyska, som jag har läxa i tills idag. Håll tummarna för mig att mitt förhör går bra! :) Idag slutar jag tio över tre, så då hörs vi igen!


Ha en underbar tisdag!! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards