sarasvensson

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Sara - 19 januari 2011 18:18

              

Först och främst, så vill jag tacka för alla fina kommenterar! Blir så glad över alla fina ord ni skriver om mig och bloggen! Tack tack tack från djupet av mitt hjärta! Ni är underbara! ♥


Har haft en jätte bra dag och jag hoppas innerligt att ni också har haft det! Idag hade jag bla. idrott direkt på morgonen inne i stan. Det är så skönt att röra på sig på morgonen. Man får så mycket energi! Vi körde först en lite små-jobbig uppvärmninen och därefter volleyboll. I början var det svårt att få in tekniken, men efter ett tag spelade vi jätte bra och kämpade på riktigt ordntligt! Timoteij-Cecilia spelar ju faktiskt volleyboll och är riktigt duktig på det. Idag var jag och spelade Cissi-sporten i hennes träningslokal, alltså där hon brukar träna och spela! Häftigt! ♥ I samma lokal har jag idrott varje ondag.


Längtar verkligen att träffa timoteij-tjejerna igen! Dom är så underbara och så härliga att prata med! Det är mycket på gång nu med timoteij och jag är som ni kanske förstår väldigt nyfiken!! :) ♥


Skoldagen gick i sitt vanliga tempo, och så fort skoldagen var slut promenerade jag hem i sällskap med syster och madde. Syster och jag tog och sedan en promenad upp till affären och hämta posten och åt sedan mellis. I slutet av veckan kommer H&M grejerna vi besällde :)

               

Efter mellisen satt vi i mitt rum och pluggade no, som vi har i läxa tills på fredag. Vi har tränat och förhört varandra, ställt frågor och lärt oss massor! Efter no-plugget, var vi ute en sväng med prinsessorna innan vi begav oss ut på en långpromenad. Idag gick vi ca. 2 km. Jätte härligt! Nu har jag precis tagit på mig mys-kläderna och ätit middag med familjen. Mysigt! Lite senare ikväll, närmare bestämt klockan 20.00 ska jag bänka mig framför tvn tillsammans med syster och se "Mästerkockar". Jag tycker inte alls att det är speciellt bra program på tvn just nu, det har väl antagligen med handbollen att göra...i måndags fick jag tex. inte se ett av mina favorit-program "familjen annorlunda".


Men på fredag, ja, då är ännu ett favorit-program tillbaka i rutan efter en veckas längtan. Jag pratar förstås om "Let´s Dance", på lördag blir det "fångarna på fortet" och på söndag "solsidan", Vad brukar ni titta på, på tvn?

              

Imorgonen ska jag vara inne i stan hela dagen. Alla åttor och nior är inbjudna till Ållebergsdagen i Odenhallen för information och föreläsningar, angående gymnasival mm. Ska bli riktigt intressant! Vi äter lunch på Ållebergsgymnasiet, där vi faktiskt har två lunch-alternativ att välja på :) Lyx! På eftermiddagen ägnar vi oss åt dans, lägereldsgitarr kör-sång. Hoppas på att det kommer bli en trevlig, rolig och intressant dag inne i stan!


Nu ska jag göra iordning inför morgondagen, plocka iordning på skivbordet, där det redan börjat samlats en massa papper och annat. Imorgon är det en ny dag och en massa nya möjligheter! Hoppas att ni haft en underbar onsdag!


Imorgon hörs vi igen! Massa kramar och massvis med kärlek ♥ / Sara


Av Sara - 19 januari 2011 07:52

Godmorgon på er! Hoppas att eran onsdag börjat bra. Har precis gjort iordning mig för idrott inne i stan nu direkt på morgonen. Åt innan det en god frukost med syster. Om en stund är det dags för idrott!! Ha en toppen-onsdag!! Puss!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards