sarasvensson

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Sara - 16 januari 2011 19:25

Äntligen dags att välkommna det underbara Solsidan-gänget med Mickan, Fredde, Ove, Anna och Alex m.fl Ser fram emot en ny säsong med detta glada gäng. Varje söndag med start ikväll, 20.00 i tv4. Puss på Solsidan!!

Av Sara - 16 januari 2011 18:25

Åh, vilken härlig dag jag haft! om inte tala om helgen! Jag älskar verkligen att vara ledig och hinna med saker som jag annars inte hinner. Lovely!


Började dagen med en skön sovmorgon till klockan tio. Jag la mig också vid tio-tiden igår kväll, så i natt sov jag 12 timmar. Underbart skönt! Idag har jag hunnit med mycket här hemma. Gillar hemma-dagar, då man kan ta tag i saker och hinna med mycket. I förmiddags storstädade jag rummet och gick en långpromenad med mamma. Nu på eftermiddagen var jag ute en ungefär en timma i den friska luften. Prinsessorna fick komma ut och jag gjorde en fin snölykta, som ni kan se i inlägget nedan :) Har duschat, klippt alla naglar och smörjt in ansiktet.


Här hemma just nu beställer vi skidor, stavar och pjäxor till den härliga skid-veckan i Kläppen. Vi ska bo så fint med bla. sovloft. Mysigt! Hoppas på riktigt soliga dagar uppe i fjällen. Lovely!


Det var min söndag det, hoppas att ni haft en underbar dag!! Puss!

Av Sara - 16 januari 2011 17:38

               

Har precis duschat och gjort iordning mig, klippt tånaglarna och fingernaglarna och smörjt in ansiktet med en fantastiskt bra ansiktskräm av märket Lumene, från KICKS. Underbart! Det är mörkt ute här hemma, min fina ljuslykta som jag visade er i förra inlägget lyser upp fint i vintermörkret.


Har precis packat iordning alla mina skolgrejer, som jag tog med mig hem i fredags. Har haft hemma mappar och pärmar över helgen, eftersom jag fixade iordning, sorterade och bytte ut mappar igår. Skönt med nya mappar och inte trasiga och slitna, som dom förra var :-)


Lila adidas-väska och plastmappar i massor av härliga färger. Fint va?


Hoppas att eran söndag är mysig och härlig! Om en liten stund hörs vi igen. Nu ska jag sätta mig och bestämma vilken bild som blir mitt bidrag i fototävlingen...jag är så nöjd med alla bilder att jag vill skicka in dom allihopa!! :-) fortsättning följer, mina vänner!!


Kärlek / Sara

Av Sara - 16 januari 2011 16:30

Oj, så härligt med ännu en härlig vinterdag på helgen! Igår var prinsessorna och jag ut en lång stund. Det blev många varv runt huset och så tränade vi deras magar, genom att embla och troja sprang upp och ner i höga snöhögar, som finns här hemma. Ska försöka komma ihåg att filma nästa gång vi gör det, så ska jag visa er :) Dom är så duktiga! Idag var jag ute med prinsessorna själv, vilket inte alltid är så lätt, iallafall inte när man ska ha ute dom sammtidigt, som vi alltid har när syster också är med ute.


Idag började jag med att först ha ute Embla och sedan Troja. Det går faktiskt jätte bra att ha ute en i taget. Dessutom är det bra att koncentrera sig på var för sig, när man själv är ute med dom.


     


Efter att Embla och jag varit ute en lång stund och haft det skönt, var det sedan dags att ta in Emblis i buren igen, och ta ut Troja istället. Jag njuter av varje ny dag med mina prinsessor! Dom är underbara och betyder så mycket!


       

Efter att jag haft ute både Embla och Troja var för sig och njutit av att vara ute i friska luften med mina underbara prinsessor, så gjorde jag någonting som jag faktiskt inte har gjort på hela vintern, nämligen en snölykta! Jag vet faktiskt inte varför jag inte gjort det tidigare i vintern, för visst har det varit bra och fin kramsnö? Idag regnar det dock lite grann och har gjort det hela dagen. Trist med regn, men när man gör snölyktor går det faktiskt bra ändå.


Det tog ganska lång tid, men tanke på att man själv ska rulla bollar och göra dom perfekta, sedan sitta och stappla alla snöbollar på varandra. Det är inte alltid det lättaste...en liten del av lyktan välte faktiskt för mig, undra var det kan bero på :-)


Iallafall så var det härligt att sitta ute i friska luften. Jag har faktiskt varit ute i ungefär en timma, och resultatet av lyktan, det blev jag väldigt nöjd med :)


   

Visst blev det fin? Är faktiskt väldigt nöjd över både mitt arbete och resultatet :-) Mamma, pappa och syster är i Skara på Citygross, så jag har varit hemma själv i några timmar. Har varit ute med prinsessorna, gjort en fin snölykta och nu ska jag kila ner och duscha innan familjen kommer hem. 


Vi hörs lite senare igen. Tack för att ni är mina läsare! Puss / Sara 

Av Sara - 16 januari 2011 15:02

Nu går jag ut en sväng med embla och troja ♥ Mina älskade små prinsessor! Det blåser och det är kallt och glashalt idag. Trist. Tar med mig mobilen ut, så jag kan fota/filma lite till er :) Nu ska vi ut och röra på oss och ta lite frisk luft. Lovley! Puss!! / Sara och prinsessorna :)

Av Sara - 16 januari 2011 14:45

Har en riktigt mysig söndag här hemma. Har hunnit med en massa, och betar av min lilla söndags-lista över allt jag ska hinna med idag :) Rummet är städat, matte-läxan är gjord och så har jag varit ute på en skön långpromenad. Nu har jag precis ätit middag med familjen och om en liten stund ska jag ut en sväng med prinsessorna. Lovely söndag!!

  Mina älskade tjejer!! Förresten, har ännu inte bestämt vilken av bilderna jag ska skicka in som mitt bidrag i fototävlingen jag berättade om...det är verkligen jätte svårt att välja! Tack igen för alla ni som hört av er och hjälpt till! Så fort jag bestämt mig, ska jag meddela vilken bild det blir.

Av Sara - 16 januari 2011 13:29

                                   Några utav mina egna bilder :)


Har precis gjort klart min matte-läxa, som jag har tills på onsdag. Jätte skönt att beta av lite läxor och grejer såhär på helgen, så att man inte sitter med allt på måndag eller tisdag. Nu är iallafall matte-läxan klart, skönt! Innan det tog jag mig en skön långpromenad med mamma. Skönt att få komma ut i friska luften och röra lite på sig. Härligt! Det är ett tråkigt väder är hemma idag, det regnar, är glashalt och riktigt slaskigt. Trist. Igår kväll snöade det faktist, jag som hade hoppats på att det skulle snöa även idag...


Snart blir det middag med familjen och efter det ska jag ut en sväng med prinsessorna. Senare blir det även lite engelska och tyska-plugg och en till långpromenad med syster :) Hoppas att ni har en underbar söndag! Vi hörs lite senare. Love / Sara ♥ 

Av Sara - 16 januari 2011 11:49

Har precis storstädat rummet och gjort det rent och fint inför den kommande veckan. Älskar verkligen att ha det rent och fint omkring mig. Har plockat iordning, dammsugit och gjort det rent och fint. Nu ska jag sätta mig med lite läxor inför den kommande veckan. Vi hörs om en stund, puss!


                 

              

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards