sarasvensson

Alla inlägg under januari 2011

Av Sara - 13 januari 2011 19:08

Har hittat en hel del fina bilder som jag tagit och som jag är nöjd med, så nu tänkte jag att ni skulle få vara med och bestämma vilket av dessa bilder jag ska skicka in till fototävlingen. Imorgon eftermiddag ska mitt bidrag skickas in, så då lovar jag att meddela vilken bild det blir :)


               


Vad med och bestäm! Vilkea av dessa bilder gillar ni mest, eller ni kanske har någon annan favorit-bild? Hör av er, skulle vara så roligt och höra vad ni tycker :) Imorgon eftermiddag får ni inte glömma att kika in, för då meddelar jag vilken bild som skickas in!! :) Puss!! ♥

Av Sara - 13 januari 2011 18:00

Kära läsare, innan jag börjar och berättar om min dag, så måste jag först och främst bara berätta om en fantastiskt nyhet här på bloggplatsen! Nu kan man alltså ladda upp videklipp direkt här i bloggen, utan att behöva lägga in dom på YouTube först. Fantastiskt bra! Jag har verkligen väntat efter dethär, och nu går det äntligen! Underbart! Nu till min dag.

Idag blev det en lång och jobbig dag i skolan. Började klockan halv nio imorses och kom inte hem förrän tjugo i fyra. Torsdagar brukar annars gå väldigt långsamt, men idag gick det faktiskt lite fortare, vilket var skönt :) Syster och jag tog sällskap av madde när vi gick hem från skolan i eftermiddags. Madde, hoppas att du inte ramlade biten som du hade kvar! :) När syster och jag var hemma, kilade vi direkt upp på en liten kort och härlig promenad till affären för att hämta posten.

Idag fick jag själv lite post, vilket alltid är roligt! Det rymdes nämligen en klubb-tidning från tl-klubben, som jag är medlem i, som faktiskt bytt namn till "Girl It" och dessutom har tidningen förändras och gjorts om även den. Mycket större, mer läsning, massa tävlingar mm. I månadens nummer läste jag om en fototävling, som jag ska delta i. 5 lyckliga medlemmar vinner. Första pris är en digital fotoram och 2-4:e pris är en överaskning. Lovar att visa vilken bild jag kommer att delta med! Håll ögonen öppna :)

Efter post-hämtning och den korta promenaden, blev det mellis och sedan en hel del plugg. Syster och jag har förhårt varandra på engelska och tyska, som vi har i läsa till tisdag och onsdag nästa vecka, och så har vi läst no, som är tills imorgonen. Det underlättar verkligen att man är två! Det är så mycket enklare och faktiskt mycket roligare att plugga med någon annan :) Enkelt att förhöra varandra och fixa skrivtliga prov och förhör. Mycket bra! Ska fortsätta med plugget efter middagen, då jag hämtat en massa ny energi :)

Igår kväll la jag mig tidigt och läste en hel del sidor i min sv-bok, som jag just nu håller på och läser i. En mycket bra bok, som jag lovar att visa! En bok av serien "Starlight, ett band som består utav fyra unga tjejer om spelar i ett band. Dessa böcker, skrivna av Malin Stehn, bjuder på mycket spänning och rolig läsning! Lovar som sagt att berätta mer om böckerna vid ett annat tillfälle, det får helt enkelt bli ett boktips om det :) Det får ni inte missa, för böckerna är superbra!


Sv-boken ska snart vara utläst, så ikväll ska jag läsa ytterliggare sidor. Får ta lite varje dag nu, så att jag blir klar i tid. Hade faktiskt som nyårs-löfte att bli bättre på att sitta och läsa, ta eget insiativ till det och läsa så ofta jag kan. Det går faktiskt riktigt bra :) Jag har en hel del böcker från min bokklubb som ligger och väntar plus att jag fick en hel del ungdomsböcker av min kompis Sanna, när hon var här på nyår, som verkar jätte bra. Det blir mycket läsning framöver, kan jag lova :) Nu ska jag hjälpa syster med middagen! Hoppas att ni har en underbar och härlig torsdag! Det är ni sannerliggen värda, imorgon är det sista dagen i skolan innan helg!! Härligt!! Puss!! / Sara ♥

Av Sara - 13 januari 2011 07:53

               

Godmorgon på er! Hoppas att eran torsdag börjat på bästa sätt. Gick upp vid sju imorses, därefter blev det frukost och sedan gjorde jag iording mig, för att därefter kila ut till embla och troja. Det är mörkt ute såhär tidigt på morgonen, även fast klockan snart är åtta. Snart kilar syster och jag iväg till skolan. Slutar 15.40 idag, så vi hörs då!!


Ha en underbar torsdag!! Kärlek / Sara ♥

Av Sara - 12 januari 2011 18:20

Då var det redan årets andra skoldag. Min onsdag började med att jag, vid sju-tiden morses, kilade upp och åt frukost med syster. Efter det gjorde jag iordning mig och kilade sedan ner till mina älskade små prinsessor! Dagen började som vanligt vid halv nio med idrott inne i stan, direkt på morgonen. Onsdagar brukar vara väldigt långsamma och tråkiga, men inte idag :) Dagen har gått fort och det har faktiskt varit en riktigt rolig dag :) Det är inte var dag som man kan säga så, men idag kan jag det :) Syster och jag gick hem från skolan tillsammans med madde. Det blev efter det snöskottning, så att pappa kunde komma upp på garageuppfarten.

Lite senare blev det en mellis innan det var dags att sätta sig med lite läxor. Igår och idag har vi fått några läxor tills denna vecka och till nästa vecka. Idag blev det att bocka av no-läxan tills på fredag och att börja med engelska-läxan, som är tills på onsdag nästa vecka. Skönt att inte behöva stressa med plugget! Nu i eftermiddag tog syster och jag oss en skön liten promenad här i samhället. Verkligen skönt att komma ut lite i friska luften och röra lite på sig. Härligt! Det blev en kort promenad idag, för strax efter att vi kom hem från promenaden, åkte syster och mamma iväg och handlade, så då passade jag på att vara ute en stund med embla och troja. Mina duktiga tjejer!


Nu har mamma och syster kommit hem från handlingen, så nu blir det snart middag med hela familjen! Måste föressten visa er vilka fina berlocker syster och jag fick av våran bror igår :)


Silver-berlocker från Sjöbergs Guld inne i stan. Halvorna ska vi sedan sätta i silver-kedjor, som vi håller på och fixar med. Den högra halvan är min och andra halvan är systers. Ingen jätte bra bild, ska försöka fixa en bättre.


Innan jag avlsutar dethär inlägget, vill jag bara skicka en lite hälsning till er som dag efter dag följer mig och mitt liv här på bloggen :)


              


Hoppas att ni har en underbar onsdag!! Nu blir det middag. Puss och Kram ♥

Av Sara - 11 januari 2011 17:54

Jag är med och tävlar på Sannas blogg, http://moonzanna.se/

Där man kan vinna ett valfritt smycke från http://calli.se


 

Om du också vill vara med och tävla, kika då in Sannas blogg, http://moonzanna.se


Puss!!

Av Sara - 11 januari 2011 16:56

 

Imorses gick jag upp lite efter sju och därefter satt jag vid frukostbordet och åt, innan det var dags att börja göra iordning sig. Skönt att komma upp nåt sådär i tid, så att man inte behöver stressa på morgonen, till terminens första skoldag och allt. Det var konstigt att stiga upp vid sju-tiden imorses. Jag som har gått upp vid 10-11-tiden nu dom sista lediga lovdagarna. Men men, idag var det tillbaka till verkligen som gällde. Dagen var precis som en helt vanlig skoldag.


Hade bla musik idag, vilket är riktigt roligt :) Hann med både att spela piano och trummor idag. Riktigt kul! Dagen bestod också utav matte, tyska, so, idrott och resurstid, som var den sista lektionen för dagen. Idag slutade jag tio över tre, tog sedan med mig syster på en liten promenad upp till affären för att hämta posten, sedan blev det mellis och efter det var vi ute en stund med prinsessorna. Nu har jag precis duschat och gjort iordning mig. Senare blir det middag med familjen.


Hoppas att eran tisdag är precis lika bra som min är!! Puss och Kram ♥

Av Sara - 10 januari 2011 17:29

Min måndag har varit precis så som jag vill att en måndag ska vara. Som jag skrev igår, så ville jag hinna med så mycket som möjligt idag, eftersom det är min sista lediga dag på jullovet. Jag startade min dag med en skön sovmorgon till klockan tio. Underbart att få sova lite längre nu när det ändå var sista lediga dagen. Efter att jag stigit upp, gick jag och väckte syster och efter det åt vi en god frukost. En såndär mysig måndags-frukost...


Jag har hunnit med mycket idag! Jag har storstädat rummet rent och fint. Kände att det var skönt att få det städat och rent inför skolstarten imorgon. Jag har dessutom också haft ute prinsessorna nu på eftermiddagen och så har jag städat deras bur, lika ren och fin som mitt rum blev :) Idag blev det också en lång och härlig promenad med syster i det vackra vinterlandet. Även fast det är glashalt ute nu, så var det otroligt skönt att få komma ut i friska luften och röra lite på sig.

               

Klockan är bara lite över halv sex, men det är redan becksvart ute. Gatlamporna och snön är det enda som lyser upp. Måndagen är snart till enda och jag hoppas att ni har haft en mycket härlig måndag och en bra start på veckan! Ikväll ska jag kura upp mig i soffan, med filtar :), tända massa ljus och se på "familjen annorlunda". Klockan 20.00 i tv4 ikväll! Nu ska jag fortsätta njuta av min ledighet, för imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller...


Ha en mysig kväll! Puss!

Av Sara - 10 januari 2011 15:39

                          embla och troja, mina fina prinsessor ♥


Om ungfär en kvart, ska syster och jag klä på oss riktigt odentligt och ta ut embla och troja en stund. Nu på lovet har dom fått vara ute minst en gång om dagen (när jag inte varit bortrest), nu när skolan drar igång imorgon så blir det tyvärr inte lika ofta dom får komma ut, men iallafall ordentligt på helgerna.


Idag ska buren bli riktigt ren och fin! Städade den innan våra nyårs-gäster kom dagen innan nyårsafton, så nu är det dags igen. Ska även göra rent skålar och fylla på hö och matblandning i hinkarna. Hoppas att ni har en underbar måndag! Vi hörs om en stund igen, Puss!!

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards