sarasvensson

Alla inlägg under januari 2011

Av Sara - 27 januari 2011 20:16

                                         bild från google


Imorgon är det sista skoldagen innan det är helg! Det känns riktigt härligt att få slippa gå upp tidigt i två dagar och känna sig lite ledig. Kommer inte släppa skolan helt denhär helgen. Måste plugga en hel del inför kommande läxor och prov, men jag ska försöka vara lite ledig iallafall :) Det är viktigt. Imorgon har jag som sagt kort dag och slutar redan tjugo i två. Imorgon blir det bl.a tid med prinsessorna och burstäd. Ha en mysig torsdagkväll!! Puss!

Av Sara - 27 januari 2011 19:13

  Oj, vilken dag! Har haft fullt upp från morgon till kväll, även idag. Skola idag från halv nio till tjugo i fyra. Måndagar och torsdagar är mina längsta skoldagar, då jag går ända till tjugo i fyra. På hemkunskapen gjorde vi en massa goda pajer, som hela klassen fick smaka på :) Gott! Nu på eftermiddagen har jag suttit med läxor och plugg. Syster och jag har förhört varandra och läst no som jag har i läxa tills imorgon.


Efter det fortsatte vi med engelska, innan vi begav oss ut på en härlig promenad. Verkligen skönt att lämna plugget en liten stund och får röra på sig och få massa frisk luft! Härligt! Väl inne igen, blev det en massa so. Imorgon är det fredag!! Vad ska ni hitta på i helgen? Jag ska ta en såndär mysig hemma-helg. Ska vara ute mycket med prinsessorna, städa deras bur, städa rummet och plugga en massa inför kommande veckan.


Imorgon har jag kort dag, jag slutar nämligen redan tio över två. Underbart! Dessutom har jag slöjd, som jag älskar! :) Morgondagen kommer bli toppen och jag hoppas att den kommer bli det även för dig!♥ Kärlek / Sara

Av Sara - 26 januari 2011 19:17

                 

               

               

               

Idag har jag haft en underbar heldag i backen inne i stan. Solen har skinit och det har varit ett fantastiskt väder hela dagen. Jag vaknade med ett glatt humör imorses, när jag kom på att jag skulle åka slalom hela dagen idag, något som jag tycker är riktigt kul. Morgonen har gått fort och så fort jag var inne i stan med syster, köpte vi liftkort och utrustade oss väl, för att sedan ge oss upp i backarna.


Träningsvärken från den jobbiga idrottslektionen igår, håller i sig, men jag trodde faktiskt att det skulle kännas mer i benen, än vad det faktiskt gjorde. Det är ju främst benen som jobbar när man åker slalom. Är det är en riktigt brant backe, exempel vis en svart, ja, då jobbar benen riktigt ordentligt. Till lunch grillades det korv och det var riktigt härligt att sitta och äta ute.


Vi har även fikat ute under slalom-dagen och haft det lika trevligt och härligt som vi alltid har det. Ovan har ni lite bilder från dagen, nu ska ni få videoklipp. (Nu är det premiär för videoklipp här i bloggen:)

                  


                  

Av Sara - 26 januari 2011 18:53

                       Bilder från Sveriges radio Skaraborg´s hemsida.


Tack vare att jag slutade tidigare idag, så fick jag lyssna och njuta utav mina

favorittjejer på radio Skaraborg. Tjejerna intervjuade och i slutet av programet fick dom reda på att timoteij blivit utsedda till "Årets Skaraborgare 2010", som utsetts av både lyssnare och en jury. Tidigare "Årets Skaraborgare" är tex. Lotta Bromé och Bert Karlsson. Efter intervjun med timoteij fick jag njuta utav en väldigt speciell låt, nämligen "Kom", som jag tycker så mycket om. Blir så glad utav den varje gång jag hör den!

Timoteij fick ett diplom, blommor och en fin statyett. Jag tycker att timoteij representerar Skaraborg helt fantastiskt! Det är så roligt också att dom kommer från just fyra städer i Skaraborg. Skara, Skövde, Falköping och Tibro.


Efter intervjun med världens bästa tjejer i radion klickade jag in på Sveriges radio Skaraborg´s hemsida som bilderna ovan kommer från. Där fick jag även chansen att chatta med tjejerna, vilket var jätte kul, såklart!:D Och en hel del om det som var "på gång" med timoteij, har jag nu fått ta del utav. En ny skiva i sommar, ny singel ("Het") som släpps i slutet av februari, idolkort, en sommarturné, ja, det var mycket som jag fick ta del utav, vilket var jätte kul. Tack tjejer!

Av Sara - 26 januari 2011 18:02

  Idag har jag haft en heldel i slalombacken tillsammans med min skola. Det har varit jätte trevligt och jag har haft det hur kul som helst! Solen har skinit och  vädret har varit på topp. Jag har massa bilder att visa er och två stycken filmklipp, det låter väl bra? :) Det får ni se om en liten stund. Eftersom bussen kom hem lite före halv tre i eftermiddags, så var syster och jag hemma strax efter det. Alltid skönt att sluta lite tidigare! När jag precis hade kommit hem duschade jag och gjorde iordning mig och sedan börjde syster och jag med maten.


Tack vare att jag slutade lite tidigare idag, så fick jag lyssna på mina älskade timoteijtjejer i radio Skaraborg!! Åh, så glad jag blev!!:D Det var en intervju med tjejerna och på slutet fick dom reda på att dom bliit utsedda till "Årets Skaraborgare 2010" av lyssnare och en jury. Jätte kul, tycker jag!! Jag tycker att Timoteij representerar Skaraborg jätte bra.


Efter maten som syster och jag tillagade, blev det en massa plugg på rummet. No, engelska och so. Imorgon är det en vanlig skoldag som gäller. Bara två dagar kvar nu innan helg!! :) Vad ska ni hitta på i helgen? Strax ska ni få bilder och videoklipp från min underbara, soliga heldag i backen. Puss så länge!!♥

Av Sara - 25 januari 2011 19:30

Idag har jag haft fullt upp från morgon till kväll. Dagen började med en frukost med syster lite efter sju-tiden imorses, sedan kilade jag ut till sessorna och efter det gjorde jag iordning mig inför skoldagen. Idag hade jag bla. musik, som jag tycker är så roligt. Spelar ju som ni redan vet gitarr och älskar det! Idag fortsatte syster och jag med att spela piano, och det är ju bara så kul!! :) Jag älskar det! Vi spelade med båda händer idag, genom att lägga det vanliga ackordet med högerhandet och sedan ett bastonen med vänsterhanden. Jätte kul! Idag slutade jag skolan tio över tre, så fort jag kom hem slängde jag i mig lite mellis för att sedan fara iväg och klippa mig. Klipper mig hos min frisör Ulla här i Gudhem. Har klippt mig hos henne sedan jag var liten och kan inte tänka mig någon bättre frisör:)


När jag kom hem igen satte jag mig och pluggade järnet. Var jätte trött, eftersom klokan då var lite efter fem. Men men, det var bara och kämpa på!

Först blev det engelska och no, sedan en liten promenad med syter, därefter dusch, sedan middag och nu har vi suttit med so i ungefär en timma. Skönt att få en massa gjort, även om det är jobbigt. Är riktigt nöjd med dagen!


Ikväll blir det ingen tv för min del. Jag ska lägga mig tidigare än vad jag brukar och läsa i min bok, som jag snart läst ut:). Imorgon ska jag åka slalom i backen inne i stan, hela dagen. Vi har friluftsdag på våran skola, och får då syssla med en massa roliga vinteraktiviteter. Varje år det är friluftsdag, väljer både jag och min syster slalom, som vi gillar så mycket! Åh, det är så roligt! Längtar verkligen tills jag får åka uppe i fjällen, i Kläppen. Varje år åker vi upp till fjällen och åker skidor. Vi är nog lite av en skidfamilj :) Vi har varit i Stöten, Branäs, Idre och nu är det dags att testa på Kläppen för första gången! :) Hoppas att ni har en underbar tisdag! All kärlek ♥ 

Av Sara - 24 januari 2011 18:41

                 

                                    Fina, goa, älskade Embla!


                                Världens bästa, älskade Troja!


Japp, då var det måndag igen. Det jag verkligen älskar med måndagar är at man har en helt ny vecka framför sig och med det en massa nya möjligheter! I love it! Idag har jag haft en utav mina längsta dagar i skolan. Usch, jag gillar verkligen inte att komma med med huvudvärk på måndag eftermiddag. Dagen har iallafall rullat på bra. När jag kom hem från skolan, blev det en ordentligt mellis i form av systers goda piroger och sen blev det plugg! Engelska, tyska och so. Härligt att hinna med mycket! Efter att jag suttit och pluggat en hel del och hunnit med en massa, gick jag ut på en skön långpromenad med fina syster. Lovely! Nu har jag precid duschat och ätit middag. Hur har eran måndag varit?


Mina älskade prinsessor fick tyvärr inte komma ut idag...men imorgon har jag lovat både dom och mig själv att vara ute en stund i friska luften med mina fina tjejer! Imorgon ska jag även iväg och klippa med och så blir det skola som vanligt. Hoppas att ni haft en underbar måndag och att eran vecka börjat på bästa sätt!

Tack snälla Alma för dina gulliga kommentarer, som jag blir så glad utav! Så roligt att du hör av dig! ♥ Kram till dig!


Puss!! / Sara

Av Sara - 23 januari 2011 18:38

  Fina fina läsare, jag är så glad över er och så glad över att ni besöker mig och skriver så gulliga kommenterer, som jag blir så jätte glad utav! Ni är så snälla! Bloggen är någonting som verkligen betyder mycket för mig. Jag har bloggat i flera år och tycker att det är bland det bästa och härligaste som finns! Tack vare er, får jag göra något som jag älskar! Ni är underbara!


Tack för denhär veckan! Jag tycker att denhär veckan har gått otroligt fort! Jag har hunnit med en massa i skolan och tagit vara på dessa dagar. Skolan har som vanligt rullat på i sitt vanliga tempo och imorgon är det dags att återgå dit igen. Jag tycker det är skönt att få vara ledig från skolan i två dagar, nu på helgen, även fast man pluggar och gör lite läxor då också, så är det ändå inte samma sak. Man behöver till exempel inte gå upp tidigt på morgonen, utan kan ta sig sovmorgon. I natt sov jag 12 timmar. Skönt! Idag har jag hunnit med en hel del saker, som jag skrivit upp på min "att göra"-lista, över saker som jag var tvungen att hinna med idag. Jag har haft ute embla och troja, gått en långpromenad, varit i skogen, pluggat tyska, engelska och so, läst en hel del sidor i min bok och så har jag hunnit med många inlägg här på bloggen.


Ikväll ska jag bänka mig framför tvn och se andra delen utav världens bästa och härligaste serie, "Solsidan". Jag är mycket för svenska filmer och serier, så just "Solsidan" är en utav mina absoluta favoriter. Klockan 20.00 i tv4! Imorgon är det som sagt dags att återgå till skolan igen. Imorgon är det dags att återgå till verkligheten och tänka positivt och glatt! Tack för denhär veckan, underbara läsare! Imorgon är det måndag igen, en ny dag och en ny vecka. Den kommande veckan kommer att bjuda på massor av nya möjligheter! Ta vara på dom! Det tänker jag göra!


All kärlek ♥

Presentation


Namn: Sara Christina Svensson

Ålder: 15, fyller 16 i augusti

Född: Jönköping

Bor: Gudhem

Familj: Mamma, pappa, storebror och tvillingsyster, två kaniner

Gör: Börjar på floristprogrammet till hösten, JB Jönköping

Fråga mig

48 besvarade frågor

Omröstning

Vem är din favorit i One Direction?
 Louis
 Liam
 Harry
 Niall
 Zayn

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

RSS

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards